Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΘΕΝ ΈΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΒΟΥΛΗ

Στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης αμελούσε επί σειρά ετών να καταθέσει δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασής του έχει στην κατοχή της η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής η οποία μάλιστα έχει δώσει εντολή στους ορκωτούς λογιστές να συμβάλλουν στις έρευνες για τα δάνεια που φέρεται να έλαβε ο ΔΟΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ...


επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής που διερευνά τον φάκελο του κ. Ψυχάρη κατόπιν αιτήματος του εισαγγελέα, έλαβε γνώση από την επιτροπή που διερευνά το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ότι ο εκδότης δεν έχει καταθέσει δηλώσεις επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα ο κ. Ψυχάρης φέρεται να μην κατέθεσε δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης την περίοδο 1998 – 2000 και την περίοδο 2002-2009. Η επιτροπή Πόθεν Έσχες έστειλε, πάντως, επιστολή στον κ. Ψυχάρη με την οποία του ζητά να καταθέσει εκ νέου όλες τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασής του των παρελθόντων ετών. Παράλληλα, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες ανέθεσε σε ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν τα Πόθεν Έσχες που έχει καταθέσει ο κ. Ψυχάρης από το 2009 και μετά στο πλαίσιο των δικαστικών ερευνών που διεξάγονται για τα δάνεια που έλαβε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.
Εν τω μεταξύ η επιτροπή Πόθεν Έσχες παρέπεμψε στις δικαστικές αρχές τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο ο οποίος καθυστερούσε επί χρόνια να καταθέσει δήλωση Πόθεν Έσχες για το 2012. Ο κ. Μίχος αγνόησε, μάλιστα, τις συνεχείς οχλήσεις τις επιτροπής να καταθέσει στοιχεία που του ζητήθηκαν.
Η επιτροπή Πόθεν Έσχες ζήτησε επίσης από τράπεζα του εξωτερικού να διαβιβάσει στοιχεία σχετικά με τις κινήσεις του λογαριασμού του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου.

 http://prezatv.blogspot.gr/2016/02/blog-post_195.html