Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Πακιστάν: 44 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας, ανάμεσά τους και παιδιά. Αν ήταν Ευρώπη θα γινόταν χαμός


Τουλάχιστον 44 νεκροί και περισσότεροι από 90 τραυματίες, πολλοί εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός επίθεσης αυτοκτονίας σε πάρκο στη Λαχώρη του Πακιστάν.  Οι περισσότεροι εκ των νεκρών και τραυματιών είναι παιδιά και γυναίκες, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι...
 υψηλότερος καθώς πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο πάρκο βρίσκονταν πολλές οικογένειες χριστιανών για τη γιορτή του Πάσχα των καθολικών, οι οποίες θεωρείται πως ίσως ήταν και ο στόχος. Δεν υπήρξε άμεσα ανάληψη ευθύνης.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον χώρο στάθμευσης του Πάρκου Gulshan-e-Iqbal, δίπλα στην πύλη εξόδου και λίγα μέτρα μακριά από κούνιες παιδικής χαράς.

Εκείνη την ώρα πολλές οικογένειες χριστιανών έφευγαν από το πάρκο.

Συνταρακτικές οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που κάνουν λόγο για διαμελισμένα μέλη σκορπισμένα στον χώρο στάθμευσης.

Ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι οι περισσότεροι εκ των νεκρών και τραυματιών είναι γυναίκες και παιδιά.

Ο καμικάζι χτύπησε στην καρδιά του πολιτικού προπυργίου του πρωθυπουργού Ναουάζ Σαρίφ, την επαρχία Πουντζάμπ -την μεγαλύτερη και πιο εύπορη της χώρας.

Το Πακιστάν βρίσκεται αντιμέτωπο με τη βία των Ταλιμπάν και εγκληματικών συμμοριών.


Σχόλιο Α.Α.: Αν οι Ταλιμπάν χτύπαγαν το Βερολίνο, η παγκόσμια κοινή γνώμη θα είχε συγκλονιστεί. Αλλά επειδή έγινε στο Πακιστάν, είναι απλά Κυριακή βράδυ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/03/44.html