Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ - ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ

Πληροφορίες και διευκρινιστικές οδηγίες φέρεται να έδωσε στους  Εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζούρα και Γιώργο Καλούδη, ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος της HSBC στη Γενεύη Εβρέ Φαλτσιανί.
Κατά τη δεύτερη συνάντησή του με τους Έλληνες εισαγγελείς στη Γαλλία, ο Εβρε Φαλτσιανί φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να....


 έδωσε επιπλέον πληροφορίες για την αξιοποίηση όχι μόνο της λίστας Λαγκάρντ, αλλά και της λίστας Μπόργιανς που ήρθε πρόσφατα στα χέρια των ελληνικών αρχών από κρατίδιο της Γερμανίας.

Εκτιμάται ότι  ο πρώην υπάλληλος της HSBC, ο οποίος είχε υποκλέψει τα στοιχεία των κατόχων τραπεζικών λογαριασμών, είναι σε θέση να δώσει οδηγίες για την αξιοποίηση και της λίστας Μπόργιανς που περιλαμβάνει 10.000 ΑΦΜ καταθετών στην τράπεζα UBS την περίοδο από το 2006 ως το 2008, με  συνολικές καταθέσεις ύψους  6,5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα στοιχεία που έδωσε ο Εβρε Φαλτσιανί, θα βοηθήσουν τόσο  την έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου για το μαύρο αφορολόγητο χρήμα που εντοπίστηκε σε τραπεζικές καταθέσεις ελλήνων στο εξωτερικό , όσο και στην  έρευνα που διενεργείται με εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας Ηλία Ζαγοραίου, για πιθανή δράση εγκληματικής οργάνωσης με στόχο το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. http://prezatv.blogspot.gr/2016/03/blog-post_436.html