Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΙ ΕΠΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Απλήρωτες εδώ και οκτώ μήνες είναι οι επτά καθαρίστριες που εργάζονται στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Εργασίας.

Και αυτό γιατί αποφασίστηκε να προσληφθούν απευθείας από το υπουργείο με σύμβαση έργου, ώστε να μην εξαρτάται η εργασιακή τους σχέση από εταιρείες....


 δανεισμού εργαζομένων. Το Ελεγκτικό Συνέδριο, όμως, δεν εγκρίνει τη μισθοδοσία τους καθώς δεν είχε προηγηθεί σχετικός διαγωνισμός, σύμφωνα με Τα Νέα.

Ειδικότερα, από τον Σεπτέμβριο του 2015 οι επτά εργαζόμενες στη καθαριότητα του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου Εργασίας δουλεύουν χωρίς πληρωμή, καθώς αναμένουν την καταβολή της μηνιαίας μισθοδοσίας τους η οποία έχει «κολλήσει» λόγω νομικών προβλημάτων στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Οι εργαζόμενες αυτές έχουν λάβει κατ' επανάληψη υποσχέσεις για επίλυση του προβλήματος. Μάλιστα, με πρόσφατη τροπολογία στον Ν. 4369/2016 διαφάνηκε ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα, αλλά και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα αφού αναμένεται γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

 http://prezatv.blogspot.gr/2016/03/blog-post_790.html