Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αεροπειρατεία Κύπρος. Θρίλερ στο αέρα – Σε εξέλιξη αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Αεροπειρατεία Κύπρος LIVE: Θρίλερ στο αέρα – Σε εξέλιξη αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών, τύπου Airbus, ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας της Κύπρου. Η πληροφορία ελήφθη από τον πυργο ελέγχου του αεροδρομίου Λάρνακας στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας και αφορούσε αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε πτήση από ....Αίγυπτο προς Κάιρο (MS-181)υπό καθεστώς αεροπειρατείας από έναν ένοπλο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 8:46 το πρωί και έχει απομονωθεί σε ειδικό χώρο του αεροδρομίου.
AdTech Ad
Είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας και μεταφέρει 81 επιβάτες. Η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε όταν βρισκόταν 70 μίλια από το Αεροδρόμιο Λάρνακας.
Εχει στηθεί ομάδα κρίσεως για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις αλλά μέχρι στιγμής οι αεροπειρατές δεν υπέβαλαν κανένα αίτημα.
Ο αεροπειρατής απαιτεί να συνδεθούν άμεσα οι σκάλες.
(Δείτε στο παρακάτω γράφημα τη διαδρομή που ακολούθησε το αεροσκάφος)

larnaca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/kypros/story/682989/aeropeirateia-kypros-thriler-sto-aera-se-exelixi-aeropeirateia-sto-aerodromio-tis-larnakas