Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Υπόδικος ο Μπόπολας για σκάνδαλα με ΧΥΤΑ στην Κύπρο..Εδώ παίρνει ακόμα δουλειές!Και ενώ ο Τσίπρας καλώς κυνηγάει τον Ψυχάρη, ο Μπόμπολας στη Ελλάδα παίρνει δουλειές (ΕΥΑΘ, ΑΓΩΓΌΣ ΤΑΡ), στην Κύπρο πογκρόμ συλλήψεων για σκάνδαλο της εταιρίας του στην Κύπρο!  

Συνελήφθη το απόγευμα και ...


οδηγήθηκε στο αρχηγείο Αστυνομίας για ανάκριση ο δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης, σε σχέση με τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) Κόσιης, τον οποίο διαχειρίζεται η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία "Helector".

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας "Helector", Γιάννης Κοκότσης, ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση, κατονόμασε 12 άτομα ως ύποπτα για τα σκάνδαλα στο ΧYTA Πάφου και στο ΧYTY Κόσιης.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο τέως δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, ο οποίος εκτίει 6ετή ποινή φυλάκισης για το σκάνδαλο του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου (ΣΑΠΑ), καθώς και ο τελών σε διαθεσιμότητα οικονομικός διευθυντής του δήμου Πάφου, Δημήτρης Πατσαλίδης, ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση και επανασυνελήφθη. Συνελήφθησαν επίσης ο Μιχάλης Πάντης, επιβλέπων τις εργασίες στο ΧΥΤΥ Κόσιης και τρις λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών, που αποτελούν την Επιτροπή Προσφορών.

Οι ύποπτοι αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης. Δεν έχουν εκτελεστεί ακόμη τα εντάλματα σύλληψης, που αφορούν τον Γιώργο Κουλαππή και τον γιό του Νίκο Κουλαππή και των ελλαδιτών υπαλλήλων της "Helector", Δημήτρη Γιανακόπουλου, Αθανάσιου Κατρή , και τον υπάλληλο Ιμάρ Μπακλέρ.

Λύπη, γιατί ένα εκ των ενταλμάτων αφορά τον δήμαρχο Λάρνακας, εκφράζει ο ΔΗΣΥ. Ωστόσο, επαναλαμβάνει την πάγια θέση του για τη διεξαγωγή, απρόσκοπτα, των ερευνών και της απόδοσης δικαιοσύνης.
 
 
 
 
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_370.html