Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στο εσωτερικό της μυστικής συλλογής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας των ΗΠΑ (εικόνες)


Στο εσωτερικό της μυστικής συλλογής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας των ΗΠΑΤο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ (National Museum of  Natural History from Smithsonian Institution) δέχεται καθημερινά έναν μεγάλο όγκο επισκεπτών προκειμένου να παρατηρήσουν τη μοναδική συλλογή εκθεμάτων. Ωστόσο, αυτό που ίσως αγνοούν, είναι ότι...


 πίσω από τους τοίχους του μουσείου, στις αποθήκες, μέσα σε συρτάρια, σε ράφια και ειδικές ντουλάπες, φυλάσσεται ένας εξαιρετικός όγκος από ευρήματα που αποτελούν την αθέατη συλλογή του μουσείου.
Οι άνθρωποι που εργάζονται στο ινστιτούτο Smithsonian, ίδρυμα ερευνών με βασικό σκοπό «την αύξηση και διάδοση της γνώσης» κυρίως μέσα από μουσειακά εκθέματα φυσικής ιστορίας, ποζάρουν δίπλα από τα χιλιάδες εκθέματα και αποκαλύπτουν τι κρύβεται μέσα στα συρτάρια που ο απλός επισκέπτης δεν μπορεί να δει.
USmuseum1 USmuseum2 USmuseum3 USmuseum4 USmuseum5 USmuseum6 USmuseum7 USmuseum8 USmuseum9 USmuseum10 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2182275/sto-esoteriko-tis-mistikis-sillogis-tou-mousiou-fisikis-istorias-ton-ipa