Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε το σύστημα για τον έλεγχο με το ΑΦΜ στις επιδοτήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε το σύστημα για τον έλεγχο με το ΑΦΜ στις επιδοτήσεις


Για τον έλεγχο οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί χρειάζεται να γνωρίζουν το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ ή τα τέσσερα τελευταία νούμερα της ταυτότητας τους.
Το ηλεκτρονικό σύστημα για τον έλεγχο της πληρωμής των αγροτικών επιδοτήσεων με το ΑΦΜ άνοιξε ....αργά το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (25/4/2016) ο ΟΠΕΚΕΠΕ δίνοντας την δυνατότητα στους περίπου 700.000 δικαιούχους να δουν τα ποσά που πληρώθηκαν από το υπόλοιπο 10% της βασικής ενίσχυσης και το πρασίνισμα.
AdTech Ad
Οι περίπου 700.000 παραγωγοί που ανέμεναν εδώ και καιρό την πληρωμή για την ενιαία ενίσχυση 2015 μπορούν πλέον να δουν μέσω του συστήματος πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ τις πληρωμές που έχουν ήδη γίνει από σήμερα το απόγευμα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Η πληρωμή αφορά το υπόλοιπο της βασικής ενίσχυσης που ορίστηκε στο 10% αφου πριν τα Χριστούγεννα είχε πληρωθεί το 90% αλλά και την ενίσχυση για γεωργικές πρακτικές επωφελείς για το κλίμα και το περιβάλλον «Πρασίνισμα».
Παράλληλα ήδη ανοικτό είναι το σύστημα για την υποβολή της αίτησης ΟΣΔΕ για τις επιδοτήσεις του 2016 ενώ οι παραγωγοί γνωρίζουν τι θα πληρωθούν εως και το 2019 αφου ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ήδη αναρτήσει τα οριστικά δικαιώματα της προγραμματικής περιόδου 2016-2020.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/691078/opekepe-anoixe-to-systima-gia-ton-elegxo-me-to-afm-stis-epidotiseis