Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Γαλλία: Οι αρχές γνώριζαν πέντε μήνες πριν για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Γαλλία: Οι αρχές γνώριζαν πέντε μήνες πριν για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις συγκλόνισαν το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, σκοτώνοντας πάνω από 130 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες άλλους
Οι Γαλλικές αρχές γνώριζαν για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία και το Βέλγιο σχεδόν πέντε μήνες πριν από τις επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.....


AdTech Ad
Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στο φως στις 24 Ιουνίου 2015 όταν Γάλλοι αστυνομικοί ανέκριναν ένα πρώην μέλος του Ισλαμικού Κράτους ο οποίος και τους ενημέρωσε για τα σχέδια του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche.
Ο Νικολά, όπως ήταν το όνομα του πρώην τζιχαντιστή, είπε στην αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια ανάκρισης ότι ο Αμπαούντ, ο άνδρας που θεωρείται ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων στο Παρίσι, σχεδίαζε επιθέσεις στη Γαλλία.
«Έπειτα από 16 μήνες στη Ράκα και τη Φαλούτζα ο Νικολά ήταν αηδιασμένος και τότε παραδόθηκε στις Τουρκικές αρχές οι οποίες με τη σειρά τους τον παρέδωσαν στη Γαλλία», αναφέρει η εφημερίδα.
Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι ο Αμπαούντ στρατολογούσε ανθρώπους για μια τρομοκρατική επιχείρηση στη Γαλλία.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις συγκλόνισαν το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, σκοτώνοντας πάνω από 130 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες άλλους.
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/686777/gallia-oi-arxes-gnorizan-pente-mines-prin-gia-tis-epitheseis-sto-parisi