Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Παραμύθια τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες..Από τα 15 εκ., φτάσαμε στα 3 και αυτά με δόσεις!


Αποπληρωμή σε έως και δύο χρόνια, με τμηματική καταβολή του τιμήματος, προβλέπει τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες, που κατατέθηκε στη Βουλή.

Στη ρύθμιση του Νίκου Παππά, που κατατέθηκε στο...


 ασφαλιστικό νομοσχέδιο, προβλέπεται ότι το τίμημα για κάθε δημοπρατούμενη άδεια επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης θα καταβάλλεται σε 3 ισόποσες δόσεις, αντί εφάπαξ και εντός 15 ημερών που ισχύει σήμερα.

Η πρώτη δόση καταβάλλεται εντός 15 ημερών, η 2η και 3η δόση καταβάλλονται εντός 12 και 24 μηνών αντίστοιχα από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας. Ακόμη, η τροπολογία ορίζει την 1.1.2018 ως ημερομηνία έναρξης ισχύος της υποχρέωσης των αδειοδοτούμενων παρόχων περιεχομένου να συντάσσουν τις ετήσιες οικονομικές τους καταστάσεις με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα εφόσον ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης υπερβαίνει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.


 
 
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/05/15-3.html