Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στις 3:26 το ανησυχητικό μήνυμα από το μοιραίο Airbus -Eδειχνε αύξηση θερμοκρασίας στο κόκπιτ


(φωτογραφία: Etienne Laurent/EPA/ΑΠΕ)Το Airbus A320 της EgyptAir που εξαφανίστηκε την Πέμπτη στη Μεσόγειο με 66 επιβαίνοντες δεν παρουσίασε ενδείξεις τεχνικών προβλημάτων προτού απογειωθεί από το ...αεροδρόμιο Ντε Γκολ στο Παρίσι.
Αυτο προκυπτει απο το τεχνικό μητρώο του αεροσκάφους που είχε υπογράψει ο πιλότος του λίγο πριν ξεκινήσει η μοιραία πτήση, είπε η αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ-Αχράμ χθες, η οποία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της τη σχετική σελίδα σκαναρισμένη.
Η μεγαλύτερη κρατική εφημερίδα της Αιγύπτου ανέφερε επίσης ότι η πτήση 804 των Αιγυπτιακών Αερογραμμών μετέδωσε 11 "ηλεκτρονικά μηνύματα", ξεκινώντας από τις 21.09 ώρα Γκρίνουιτς την Τετάρτη, 18 Μαίου (00:09 ώρα Ελλάδας, Πέμπτη).
Τα δύο πρώτα έδειχναν ότι οι μηχανές του αεροσκάφους λειτουργούσαν κανονικά.
Το τρίτο μήνυμα εστάλη την Πέμπτη στις 03:26 ώρα Ελλάδας και κατέγραφε αύξηση στη θερμοκρασία του παραθύρου του συγκυβερνήτη.
Το αεροπλάνο εξακολούθησε να εκπέμπει μηνύματα για τα επόμενα τρία λεπτά προτού εξαφανιστεί από τις οθόνες των ραντάρ, σύμφωνα με την Αλ-Αχράμ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/268627/stis-326-anisyhitiko-minyma-apo-moiraio-airbus-edeihne-ayxisi-thermokrasias-sto-kokpit