Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Συνεχίζεται η συλλογή πληροφοριών για το αεροσκάφος της Egyptair


Συνεχίζεται η συλλογή πληροφοριών για το αεροσκάφος της Egyptair
Πολύ νωρίς είναι, σύμφωνα με Αιγύπτιους ερευνητές που εξετάζουν τη συντριβή του αεροπλάνου της EgyptAir στη Μεσόγειο, για να καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους.
Σε ανακοίνωσή τους, οι ερευνητές αναφέρουν ότι...  εξετάζουν υλικό από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, έγγραφα με στοιχεία του αεροσκάφους και του πληρώματος, καθώς συστήματα διαχείρισης αεροπορικών δεδομένων AIRMAN και ACARS.
«Είναι πάρα πολύ νωρίς να διατυπώσουμε κρίσεις ή αποφάσεις βάσει μίας και μόνο πηγής πληροφόρησης, όπως τα μηνύματα ACARS, τα οποία είναι σήματα ή δείκτες που μπορεί να έχουν διαφορετικές αιτίες (και) άρα απαιτούν περαιτέρω ανάλυση», τονίζεται στην ανακοίνωση. http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2247001/sinechizete-i-sillogi-pliroforion-gia-to-aeroskafos-tis-egyptair