Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Βόμβα»: Αίτηση για υπαγωγή στον Πτωχευτικό Κώδικα υπέβαλε η «Μαρινόπουλος»

«Βόμβα»: Αίτηση για υπαγωγή στον Πτωχευτικό Κώδικα υπέβαλε η «Μαρινόπουλος»
Αίτηση πτώχευσης υπέβαλε η αλυσίδα σουπερμάρκετ Μαρινόπουλος (άρθρο 106Β).
Η αίτηση στο άρθρο 106Β του πτωχευτικού κώδικα προβλέπει εξυγίανση εν λειτουργία με προστασία από τους πιστωτές.
AdTech Ad
Η αίτηση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα στο....

 Πρωτοδικείο, ενώ η είδηση έχει προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στον κλάδο του λιανεμπορίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατ’ αρχήν συμφωνία με την «Σκλαβενίτης ΑΕΕ» δεν υπάρχει πλέον στο τραπέζι, ενώ ήδη προκαλεί κλυδωνισμούς στην αγορά και η ανακοίνωση που είχε εκδώσει την περασμένη Τετάρτη (22/06/2016) η διοίκηση της «Μαρινόπουλος», στην οποία γινόταν λόγος για «συνεχείς συζητήσεις με τις τράπεζες».
Έντονη είναι η ανησυχία στην αγορά καθώς αρκετοί προμηθευτές είναι αποκλειστικά στον Μαρινόπουλο και υπάρχει κίνδυνος ντόμινο στην αγορά μετά από αυτή την εξέλιξη.
Σύμφωνα, πάντα, με το ρεπορτάζ, ο «γάμος» Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου «κόλλησε» στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ ενστάσεις ώστε να μην αποδεχθούν οι προμηθευτές «κούρεμα» χρεών και υποχρεώσεων της Μαρινόπουλος.
Σημειώνεται πως ο όμιλος «Μαρινόπουλος» απασχολεί πάνω από 12.500 εργαζόμενους σε 823 καταστήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του περασμένου Μαρτίου.
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/708694/vomva-aitisi-gia-ypagogi-ston-ptoxeytiko-kodika-ypevale-i-marinopoylos