Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Πάτρα: Έντονο πολιτικό «άρωμα» σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

Πάτρα: Έντονο πολιτικό «άρωμα» σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας


Άρωμα από πολιτική και επιχειρηματική δραστηριότητα , αναδύεται από την δράση κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, η δραστηριότητα του οποίου είναι θέμα χρόνου να σκάσει και μάλιστα να κάνει μεγάλο πάταγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του...
 patrastimes.gr στην υπόθεση εμπλέκεται άτομο με έντονη πολιτική δραστηριότητα -το οποίο όμως ποτέ δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται και από το πόστο που κατείχε με τις… αρχαιότητες- ενώ δεν διστάζει για τις ανάγκες της δουλειάς να διαθέτει και κάποιο από τα αυτοκίνητα του.
AdTech Ad
Στο κάδρο της κοινής δράσης για τον εντοπισμό και απόκτηση αρχαίων από διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας μπαίνει σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν και γνωστός πατρινός επιχειρηματίας που κατά το παρελθόν θήτευσε στις φυλακές αλλά για άλλο αδίκημα, ου επίσης έχει αδυναμία στα αρχαία.
Την ομάδα -η οποία έχει στη διάθεσή της μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων καθώς και άλλα εργαλεία» τελευταία τεχνολογίας- στελεχώνουν ένας πρώην δημόσιος υπάλληλος ο οποίος πριν συνταξιοδοτηθεί κατείχε διευθυντική θέση ενώ για τις… «χαμαλοδουλειές» έχει επιλεγεί νεαρό σχετικά άτομο, που γνωρίζει καλά και τα κατατόπια της Αχαΐας, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανίας.
Φήμες θέλουν επίσης , στην κατοχή ορισμένων από τους εμπλεκόμενους να αποτελεί κοινό μυστικό ότι βρίσκονται ήδη αρχαία αντικείμενα, τα οποία μάλιστα έγινε προσπάθεια να τα «ξεφορτωθούν» .
Οι εκσκαφές
Η χάρη της ομάδας σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φήμες, έχει φτάσει – στο πλαίσιο των αναζητήσεων αρχαίων θησαυρών εκτός από το Σούλι, τη Χαλανδρίτσα, το Κούμανη, στα Φαρραί, στο Μεσολόγγι και την ζώνη του Κορινθιακού
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/704178/patra-entono-politiko-aroma-se-ypothesi-arxaiokapilias