Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Το Brexit τρομάζει τους Βρετανούς: Ουρές στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος - Ξεφορτώνονται τις λίρες

Το Brexit τρομάζει τους Βρετανούς: Ουρές στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος - Ξεφορτώνονται τις λίρες
Ουρές έξω από τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος σχηματίζουν οι Βρετανοί, φοβούμενοι την υποτίμηση του εθνικού τους νομίσματος σε περίπτωση Brexit.
Ειδικοί αναλυτές έχουν προβλέψει ότι σε περίπτωση που η Βρετανία αποφασίσει κατά το σημερινό (23/06) δημοψήφισμα ότι θα αποχωρήσει από την....
 Ευρωπαϊκή Ένωση, η λίρα θα υποτιμηθεί κατά τουλάχιστον 20%.
AdTech Ad
Η πρόβλεψη αυτή, έχει οδηγήσει πολλούς Βρετανούς στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος, σχηματίζοντας σε πολλές περιπτώσεις ουρές που θυμίζουν Ελλάδα, κατά τις πρώτες εβδομάδες που βρίσκονταν σε ισχύ τα capital controls.
Μάλιστα, οι πωλήσεις συναλλάγματος την τελευταία εβδομάδα ευξήθηκαν κατά 74% σε σχέση με αυτές της προηγούμενης χρονιάς.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στους Financial Times ταμίας που εργάζεται σε γραφείο ανταλλαγής συναλλάγματος, «ο κόσμος φοβάται το αύριο» και τα γραφεία καλούνται να εξηπηρετήσουν πολλούς περισσότερους πελάτες, οι οποίοι ζητούν να ανταλλάξουν τις στερλίνες τους με ευρώ.
Σύμφωνα με τους Financial Times, παρόμοια δραστηριότητα, καταγράφουν και οι διαδικτυακές εταιρείες ανταλλαγής συναλλάγματος καθώς οι πελάτες τους επιχείρησαν να εκμεταλευθούν την αύξηση κατά 3% της αξίας της στερλίνας έναντι του δολαρίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/707421/to-brexit-tromazei-toys-vretanoys-oyres-sta-antallaktiria-synallagmatos-xefortonontai-tis-lires