Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

EgyptAir: Ξεκινά έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τη συντριβή του Airbus


Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/EGYPTIAN DEFENCE MINISTRY


Την διεξαγωγή έρευνας για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τη συντριβή της πτήσης MS804 της αιγυπτιακής εταιρείας EgyptAir διέταξαν οι γαλλικές εισαγγελικές αρχές.
«Ο εισαγγελέας του ...Παρισιού ξεκίνησε σήμερα έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας» αναφορικά με τη συντριβή του Airbus A320 στη Μεσόγειο σημειώνουν οι γαλλικές αρχές σε γραπτό μήνυμα που απέστειλαν στο πρακτορείο Reuters.
Αξιωματούχος ερωτηθείς για το αν ο εισαγγελέας ερευνά το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια, απάντησε «όχι».
Προς το παρόν, τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας παραμένουν αδιευκρίνιστα. Νωρίτερα σήμερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα «μαύρα κουτιά», που είχαν υποστεί φθορές από τη συντριβή, στάλθηκαν αεροπορικώς στη Γαλλία, για να επιδιορθωθούν ώστε να καταστεί δυνατή η ανάκτηση των δεδομένων τους.
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/274788/egyptair-xekina-ereyna-gia-anthropoktonia-ex-ameleias-gia-ti-syntrivi-toy-airbus