Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Κίνα: Τιμωρήθηκαν 26.900 δημόσιοι λειτουργοί για παραβίαση των κανόνων λιτής διαβίωσης


Κίνα: Τιμωρήθηκαν 26.900 δημόσιοι λειτουργοί για παραβίαση των κανόνων λιτής διαβίωσης


 Οι παραβάσεις αφορούσαν μεταξύ άλλων έξοδα για δώρα, ταξίδια, γάμους και κηδείες
Για παράβαση των κανόνων λιτής διαβίωσης τιμωρήθηκαν 26.900 Κινέζοι δημόσιοι λειτουργοί, στο πρώτο εξάμηνο του 2016, όπως ανακοίνωσε το κορυφαίο όργανο κατά της διαφθοράς, του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
Οι τιμωρηθέντες είχαν...



 εμπλακεί σε 19.160 υποθέσεις, αναφέρει η Κεντρική Επιτροπή Πειθαρχικού Ελέγχου (CCDI) του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Η χορήγηση μη εγκεκριμένων μπόνους ήταν το πιο κοινό παράπτωμα, ενώ η κατάχρηση δημόσιων οχημάτων και η αποστολή ή αποδοχή δώρων ήταν ο δεύτερος και τρίτος συχνότερος λόγος, με τις σχετικές υποθέσεις να ανέρχονται σε 4.793, 3.499 και 3.370, αντίστοιχα.
Στις παραβάσεις περιλαμβάνονταν και η χρήση κρατικού χρήματος για τη χρηματοδότηση ταξιδιών και γευμάτων καθώς και πολυδάπανοι γάμοι και κηδείες.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ανακοίνωσε στα τέλη του 2012 κανόνες οκτώ σημείων για τη μείωση της μεγαλοπρέπειας, της επίδειξης, της γραφειοκρατίας και άλλων ανεπιθύμητων πρακτικών εργασίας.
Στο πρώτο εξάμηνο του έτους, τέσσερις αξιωματούχοι σε υπουργικό επίπεδο παρέβησαν τους κανόνες, σύμφωνα με το CCDI.






 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2319951/kina-timorithikan-26-900-dimosii-litourgi-gia-paraviasi-ton-kanonon-litis-diaviosis