Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ

Εντάλματα σύλληψης για 42 δημοσιογράφους εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές, επεκτείνοντας τις εκκαθαρίσεις και στα μέσα ενημέρωσης, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ανάμεσα στους 42 δημοσιογράφους είναι και η γνωστή σχολιάστρια και πρώην βουλευτής Ναζλί Ιλιτσάκ.

Οι άνευ προηγουμένου εκκαθαρίσεις στον...


 κρατικό μηχανισμό και το ενδεχόμενο επαναφοράς της θανατικής ποινής έχουν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της Δύσης. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τουρκικές αρχές έχουν θέσει σε διαθεσιμότητα, συλλάβει ή θέσει υπό έρευνα περισσότερα από 60.000 στρατιώτες, δικαστικούς, εκπαιδευτικούς και δημοσίους υπαλλήλους.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει διαμορφωθεί είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος προειδοποίησε την Άγκυρα ότι εάν επαναφέρει τη θανατική ποινή, η ΕΕ θα σταματήσει τις ενταξιακές διαδικασίες της χώρας άμεσα. 
Το Σάββατο, δημοσιεύτηκε στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβέρνησης το πρώτο προεδρικό διάταγμα, μετά τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου, με το οποίο ορίζεται ότι η προφυλάκιση κρατουμένων μπορεί να διαρκέσει ώς 30 ημέρες, για τα άτομα που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα.
 http://prezatv.blogspot.gr/2016/07/blog-post_712.html