Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Έτοιμοι να πουλήσουν το 24% του ΑΔΜΗΕ σε κρατικές εταιρίες του εξωτερικού πάλι....

Στο διαγωνισμό "ιδιωτικοποίησης" (δηλαδή ξεπουλήματος) του ΑΔΜΗΕ συμμετέχουν η θυγατρική της...κρατικής εταιρείας ηλεκτρισμού της Γαλλίας,η θυγατρική της...κρατικής εταιρείας ηλεκτρισμού της Ιταλίας (ενισχυμένη με την ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη) και μια εταιρεία ηλεκτρισμού από το Χονγκ Κονγκ.Δηλαδή,συνεχίζουμε να...
 
ιδιωτικοποιούμε τις κρατικές μας επιχειρήσεις πουλώντας τις...σε κρατικούς φορείς άλλων χωρών!Παιχταράδες!
Υ.Γ. Όσο για το ποια εταιρεία θα "αποκτήσει" τον ΑΔΜΗΕ,νομίζω...ευκολάκι:Οι Κινέζοι πήραν τα λιμάνια,οι Γερμανοί τα αεροδρόμια,οι Ιταλοί τα τρένα,καιρός λοιπόν...να μην κακοκαρδίσουμε τους Γάλλους!Έτσι δεν είναι???
Η είδηση:

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει ότι η αξιολόγηση της πρώτης φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου του ΑΔΜΗΕ έχει ολοκληρωθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, σε συμμόρφωση με το Νόμο 4389/2016, ως ισχύει, και σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 11ης Ιουλίου 2016, ενέκρινε την αξιολόγηση των συμμετεχόντων στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση αυτή, Επιλέξιμοι Συμμετέχοντες στην δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, οι οποίοι και θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές, είναι οι:

- RTE International εκ μέρους της RTE Reseau de Transport d'Electricite S.A.

-State Grid International Development Limited, Hong Kong

-TERNA - Rete Elettrica Nazionale S.p.A. σε σύμπραξη με F2i SGR S.p.A.

Η HSBC Bank plc, η Citigroup Global Markets Ltd. και η NBG Securities ενεργούν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, ενώ η Rokas ως νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ στη διαγωνιστική διαδικασία για τον ΑΔΜΗΕ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/08/24.html