Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε κατάσταση φυσικής καταστροφής κηρύχθηκε η Λουιζιάνα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε χθες, Κυριακή, σε κατάσταση φυσικής καταστροφής την Πολιτεία της Λουιζιάνα, η οποία πλήττεται από πλημμύρες που δεν έχουν προηγούμενο στην περιοχή και όπου τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ σωστικά συνεργεία διέσωσαν....
 περισσότερους από 20.000 πλημμυροπαθείς.
Ο κυβερνήτης Τζον Μπελ Έντουαρντς δήλωσε πως κάτοικοι διασώθηκαν από αυτοκίνητα που είχαν παρασυρθεί από τα νερά, από πλημμυρισμένα σπίτια και από νοσοκομεία που απειλούνταν σε όλο το νότιο τμήμα της Πολιτείας. Περισσότερες βροχοπτώσεις αναμένονται από ένα σύστημα καταιγίδων που εκτείνεται από τις ακτές του Κόλπου του Μεξικού μέχρι την Κοιλάδα του Οχάιο.
Αν και η κυρίως καταιγίδα, που προκάλεσε τις καταρρακτώδεις βροχές, κινείται δυτικά προς το Τέξας, οι κάτοικοι της Λουιζιάνα θα πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση, ανέφερε ο κυβερνήτης σε συνέντευξη Τύπου.
"Ακόμη κι αν σήμερα έχουμε κατά διαστήματα λιακάδα, τα νερά θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν σε πολλές περιοχές, έτσι πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί", δήλωσε ο “Εντουαρντς, σύμφωνα με τον οποίο οι πλημμύρες αυτές δεν έχουν προηγούμενο στη Λουιζιάνα.

 http://www.trelokouneli.gr/se-katastash-fusikis-katastrofis-khruchthhke-h-louiziana/