Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Εξι νεκροί στο Μεξικό από κατολισθήσεις μετά από την τροπική καταιγίδα


Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ MARIA MEZAΤον θάνατο έξι ανθρώπων προκάλεσαν κατολισθήσεις εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στο Μεξικό, μετά από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Ερλ.
Οι τοπικές αρχές συνεχίζουν να...


 παρακολουθούν την αύξηση των υδάτων στους ποταμούς και τα κορεσμένα εδάφη που μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον κατολισθήσεις. Η ταχύτητα των ανέμων της τροπικής καταιγίδας έπεσε στα 48 χλμ. μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Καταγραφής Τυφώνων των ΗΠΑ.
Εχει εντοπιστεί σε απόσταση περίπου 169χλμ ανατολικά της πόλης του Μεξικού, έπειτα από τις καταστροφές που προκάλεσε σε μέρη της Κεντρικής Αμερικής και το πέρασμα του από την χερσόνησο Γιουκατάν του Μεξικού τις τελευταίες δύο μέρες.
Οι μετεωρολόγοι εξακολουθούν να προειδοποιούν ότι η καταιγίδα μπορεί να προκαλέσει αστραπιαίες πλημμύρες και κατολισθήσεις λάσπης με βροχοπτώσεις έως και 30εκατοστών σε κάποιες περιοχές στις μεξικανικές πολιτείες Γκερέρο, Χιντάλγκο, Οαχάκα, Πουέμπλα, Τλαξκάλα και Βερακρούζ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/282078/exi-nekroi-sto-mexiko-apo-katolisthiseis-meta-apo-tin-tropiki-kataigida