Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στα βήματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ....Σήριαλ πάλι "ο ταβερνιάρης που δεν έκοβε αποδείξεις"Ενώ οι λαθρέμποροι πετρελαίου που είναι και παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου κάνουν διακοπές στα νησιά, η κυβέρνηση Τσίπρα και τα ΜΜΕ στήνουν το γνωστό καλοκαιρινό σήριαλ με τους ταβερνιάρηδες που δεν κόβουν αποδείξεις σε μία ακόμα προσπάθεια να πειστεί ο ελληνικός λαός ότι για την χρεοκοπία μας φταίνε οι...


 "μικροί", και όχι τα μεγάλα λαμόγια που καταχρέωσαν τον ελληνικό λαό με τις υπερτιμολογήσεις σε έργα, φάρμακα, υπηρεσίες προς το δημόσια. Αυτοί άλλωστε θα πάρουν εκ νέου τηλεοπτικές συχνότητες για να κάνουν προπαγάνδα.
Κλιμάκιο ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων το Σάββατο έβαλε «λουκέτο» για 48ώρες σε ταβέρνα που δεν εξέδιδε αποδείξεις, στην Περαία της Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας συνελήφθη καθώς παραβιάστηκε η σφράγιση του καταστήματος.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, το Σάββατο το πρωί μετά από έλεγχο που είχε διεξαχθεί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη σε 29 παρέες πελατών. Ο ιδιοκτήτης τότε απέδωσε την μη έκδοση των αποδείξεων σε αμέλεια και αβλεψία υπαλλήλου που προσελήφθη πρόσφατα.

Την Κυριακή σε νέο έλεγχο αποδείχτηκε ότι η σφράγιση του καταστήματος παραβιάστηκε, πριν από την παρέλευση του 48ώρου, το οποίο έληγε σήμερα στις 11.00, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να συλληφθεί.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Από την εποχή ΓΑΠ μέχρι σήμερα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η συκοφάντηση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων του ελληνικού λαού!
 
 
 
 
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/08/blog-post_392.html