Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε δίκη ο Χαρδούβελης για μη υποβολή πόθεν έσχες


Σε δίκη ο Χαρδούβελης για μη υποβολή πόθεν έσχες

Ενώπιος ενωπίω με τους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα βρεθεί  ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης μετά την παραπομπή του σε δίκη για μη υποβολή πόθεν έσχες, την περίοδο 2011-2012.
Με βούλευμα του ...συμβουλίου Εφετών ο πρώην τσάρος της Οικονομίας παραπέμπεται σε δίκη μετά και την πρόταση του εισαγγελέα Π. Μπρακουμάτσου, για το πλημμέλημα που αφορά τη μη υποβολή δηλώσεων «πόθεν έσχες», αν και ήταν υποχρεωμένος,  την περίοδο που ήταν διευθυντής του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.
Ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών με δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε ενημερωθεί από τους νομικούς του συμβούλους για την υποχρέωση που είχε να υποβάλλει πόθεν έσχες την περίοδο που κατείχε την επίμαχη θέση.
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/289932/se-diki-o-hardoyvelis-gia-mi-ypovoli-pothen-eshes