Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι επιβεβαιώνει τον θάνατο ενός ανθρώπου


Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι επιβεβαιώνει τον θάνατο ενός ανθρώπου
Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι, Κρις Κρίστι, επιβεβαίωσε σήμερα ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στον σταθμό του Χόμποκεν.
Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για... τρεις νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες. Ο ακριβής αριθμός των τραυματιών δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς οι υπεύθυνοι των δύο νοσοκομείων όπου έχουν μεταφερθεί τα θύματα ανέφεραν μόνο ότι έχουν υποδεχτεί «δεκάδες» τραυματίες.
Ο Τζόζεφ Σκοτ, ο διευθυντής του City Medical Center του Χόμποκεν, δήλωσε ότι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο αυτό περίπου 50 επιβάτες, από τους οποίους οι τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση, όμως οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους θα πάρουν εξιτήριο αφού τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Δρ. Κεν Γκάρεϊ, ο αρχίατρος του νοσοκομείου, διευκρίνισε ότι δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή κανενός από τους τραυματίες. http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2396530/o-kivernitis-tou-niou-tzersi-epiveveoni-ton-thanato-enos-anthropou