Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ξεκίνησε ο 34ος Μαραθώνιος


Ξεκίνησε ο 34ος Μαραθώνιος
Την προσωπική αναμέτρηση με τα 42.000 του Μαραθωνίου άρχισαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετέχουν φέτος στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Με το σήμα του αφέτη τα πρώτα μπλοκ ξεκίνησαν ήδη τη διαδρομή που θα φέρει τους αγωνιζόμενους στη γραμμή του τερματισμού, την.. συγκινητική στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
Στον φετινό αγώνα, σε όλες τις διαδρομές, συμμετέχουν 50.000 αθλητές από 105 χώρες, συμμετοχή που αποτελεί ρεκόρ.
Απαγόρευση της κυκλοφορίας εφαρμόζεται σε όλο το μήκος της διαδρομής από τον Μαραθώνα έως το κέντρο της Αθήνας όπου ήδη διεξάγονται οι αγώνες των πέντε και των δέκα χιλιομέτρων .
Ο φετινός Μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στο Βαλκανιονίκη και αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη και συμπίπτει με τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση Μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896, αλλά και την συμπλήρωση 70 χρόνων από το 1946, τη χρονιά που ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας Στέλιος Κυριακίδης νίκησε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2455964/xekinise-o-34os-marathonios