Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν τίθεται ζήτημα απολύσεων στο δημόσιο - Μη λες μεγαλα λογια - Μνημονιο εφαρμοζετε

Στη διάψευση δημοσιεύματος περί νέων αξιώσεων των θεσμών για απολύσεις στον δημόσιο τομέα, προχώρησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ετέθη το ζήτημα της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ όσον αφορά τον κανόνα «1 πρόσληψης ανά 5 αποχωρήσεις», διευκρίνισε ότι η αναλογία έχει διαμορφωθεί στο 1 προς 4 για το 2017 και ...


στο 1 προς 3 για το 2018.

Στο επίμαχο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης των επίορκων υπαλλήλων και απόλυσης όσων αξιολογούνται αρνητικά, για τρεις συνεχόμενες χρονιές.
Η κα Γεροβασίλη σχολιάζοντας το πρώτο, σημείωσε ότι οι υποθέσεις 400 αποδεδειγμένα επίορκων υπαλλήλων κατέληξαν σε αυτοδίκαια απόλυση, ενώ όσον αφορά το δεύτερο ζήτημα, διαβεβαίωσε ότι δεν προβλέπεται ποινή απόλυσης σε ενδεχόμενη αρνητική αξιολόγηση.
«Η κυβέρνησή μας, απερίσπαστη από "διαρροές", εργάζεται στοχευμένα, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία επίτευξης εθνικών στόχων μέσα από το κλείσιμο της β' αξιολόγησης» κατέληξε η υπουργός. http://prezatv.blogspot.gr/2016/11/blog-post_736.html