Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Προτάσεις αλά "Θάτσερ" φέρνει η νέα Υπουργός Εργασίας. Ελαστικές σχέσεις εργασίας, εργοδοτικά Lock out κ.α.!!

 
 
 
 
Αυτές είναι..."αριστερές" προτάσεις που επαναφέρουν την κανονικότητα στον κόσμο της εργασίας (όπως δήλωσε στη συνέντευξη της η ωραιοτάτη και νεαροτάτη κυρία υπουργός):
-Θα υπερισχύουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις των κλαδικών

-Θα επιτρέπονται οι ελαστικές σχέσεις εργασίας με το πρόσχημα της αποφυγής των ομαδικών απολύσεων (τύφλα νάχει...ο Βρούτσης δηλαδή) και....
 
 
 
 
 μάλιστα να επιδοτούνται αυτές οι σχέσεις με ένα...αντίδωρο από το επίδομα ανεργίας (έτσι και η στατιστική ανεργία δεν θα μεγαλώνει και θα εξοικονομούνται πόροι από το επίδομα ανεργίας και...θα φτωχοποιείται περαιτέρω η κοινωνία)

-Θα θεσμοθετηθεί (υπό όρους λένε,δηλαδή...κανονικά) το lock out (Άδωνι άφησες σχολή)

-Τέλος,επειδή πρέπει να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός,θα προταθεί ο περιορισμός των συνδικαλιστικών προνομίων (μέσα στα "προνόμια" συμπεριλαμβάνεται και η απεργία) και οι απολύσεις συνδικαλιστών!
Τέτοιες...επαναστατικές προτάσεις για τον κόσμο της εργασίας δεν είχε προτείνει...ούτε ο Μουσολίνι πριν τη Marcia su Roma!
 
 
 
 
 
 
 
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/11/lock-out.html